Have a question? Give us a call: +86-021-20231756 (9:00AM - 17:00PM, UTC+8)

Tulai i le Luʻitau: Le Matafaioi a Fomai Oxygen Cylinders i Faʻafitauli o le Soifua Maloloina i le Lalolagi

O faʻalavelave faʻafuaseʻi o le soifua maloloina i le lalolagi atoa, aemaise lava o le faʻamaʻi COVID-19, ua faʻaalia ai le taua tele o pusa okesene faafomaʻi i faiga faʻalesoifua maloloina i le lalolagi atoa. A'o fa'atupula'ia le mana'oga mo le okesene fa'afoma'i, ua vave ona fetuutuuna'i pisinisi e fa'afetaui mana'oga fa'anatinati o tagata gasegase i le lalolagi atoa. O lenei tusiga o loʻo suʻesuʻeina luʻitau ma mea fou e faʻauluina ai le sapalai o le okesene faafomaʻifa'aigoas, fa'aalia le matafaioi taua o nei meafa'aigoas ta'alo i le fa'aolaina o ola i taimi fa'alavelave fa'alesoifua maloloina.

Malamalama i le Si'itia o le Manaoga

Le manaʻomia o le okesene faʻafomaʻifa'aigoas ua matua fa'atupula'ia ona o fa'alavelave fa'alavelave e feso'ota'i ma le COVID-19 ma isi fa'afitauli ogaoga o le manava. O le togafitiga o le okesene o se togafitiga muamua mo tagata mamaʻi e maua i faʻamaʻi tuga, e taua ai mo falemaʻi le faatumauina o se sapalai malosi. O le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi (WHO) ua faʻamaonia le okesene o se vailaʻau taua, o loʻo vaʻaia lona taua i togafitiga faʻapitoa ma tausiga faʻafuaseʻi.

Lu'itau i le Sapalai Filifilia

O le siʻitia o le manaʻoga mo le okesene faafomaʻi ua faʻaalia ai le tele o luʻitau i totonu o le sapalai sapalai:

1-Gaosiga Gafatia: O le tele o tagata gaosi okesene ua masani ona fa'amalieina mana'oga tau alamanuia, fa'atasi ai ma le okesene fa'afoma'i-va'aiga fa'atupuina se vaega la'ititi o le gaosiga. O le faʻafuaseʻi o le faʻateleina o le manaʻoga ua manaʻomia ai le au gaosi oloa e pivote vave, faʻateleina a latou gaosiga o le okesene faʻafomaʻi.

2-Logistics and Distribution: Le tufatufaina o le okesenefa'aigoas, aemaise i nu'u i tua ma nofoaga e le'o fa'aaogaina, o lo'o tula'i mai ai ni lu'itau. O le fa'amautinoaina o le tu'uina atu i le taimi e mana'omia ai fofo fa'atauva'a lelei, aemaise i itulagi e leai ni atina'e.

3-Cylinder Avanoa ma Saogalemu:O le mana'omia mo le tele o fa'ato'aga ua mafua ai le fa'atosina mo sapalai. E le gata i lea, o le saogalemu o nei pusa e sili ona taua, aua e tatau ona latou taulimaina omiga maualuga ma ia asiasia ma tausia e le aunoa ina ia puipuia ai le tafe ma isi lamatiaga.

Tali Fou e Faafetaui Manaoga

I le tali atu i nei luʻitau, ua vaʻaia e le alamanuia ni auala fou:

1-Fa'asalaina Gaosiga:Kamupani i le lalolagi atoa o loʻo faʻalauteleina a latou laina gaosiga mo le okesene faafomaʻi. O lenei fua fa'atatau e aofia ai le fa'aleleia o fale o lo'o i ai, fausia o mea fou, ma o nisi taimi e toe fa'aaoga ai la'au na gaosia muamua isi kasa.

2-Fa'aleleia atili o uta:O fa'afouga i logistics o lo'o fesoasoani i le fa'afaigofieina o le fa'asoaina o pusa okesene. E aofia ai le fa'aogaina o tekonolosi e siaki ai ma fa'atautaia fa'amaumauga, fa'amautinoa o lo'o tu'uina atu le okesene i le mea e sili ona mana'omia.

3-Fa'asiliina Fa'atekonolosi Tulaga:Tulaga agai i lumafa'aigoatekinolosi ua fa'aleleia le saogalemu ma le feavea'i. O mamanu fou e aofia aipa'u tu'ufa'atasi mama mamas e faigofie ona felauaiga ma sili atu le malosi e tetee atu i faʻalavelave i totonu, faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻalavelave.

3型瓶邮件用图片

 

Tulafono Faatonutonu ma Matafaioi a le Malo

E taua tele le sao a Malo ma fa'alapotopotoga fa'atonutonu i le fa'afetaia'ia o nei lu'itau. E aofia ai le faʻafaigofieina o faʻatagaga vave mo fale gaosiga fou, tuʻuina atu fesoasoani poʻo faʻamalosia tupe mo le gaosiga o le okesene, ma le faʻatinoina o tulaga mo le saogalemu ma le lelei o le paʻu. E le gata i lea, e taua tele le felagolagomaʻi faavaomalo, ona o le tele o atunuu e faʻalagolago i oloa mai fafo e faʻafetaui ai latou manaʻoga o le okesene faafomaʻi.

Le Ala i Luma

A o faʻaauau pea ona faʻatautaia le lalolagi i faʻafitauli tau soifua maloloina, o le manaʻoga mo fomaʻi okesene e foliga mai e maualuga pea. O aʻoaʻoga na aʻoaʻoina i le taimi o le faʻamaʻi COVID-19 o loʻo faʻatulagaina ni taʻiala i le lumanaʻi mo le taulimaina o faʻalavelave faʻafuaseʻi faapena. Fa'aauauina fa'afouga i le gaosiga, logistics, ma fa'atekonolosi fa'alava, fa'atasi ai ma le lagolago malosi a le malo, o le ki lea e fa'amautinoa ai e mafai e le faiga o le soifua maloloina o le lalolagi ona fa'afetaui mana'oga o le okesene o tagata mama'i, tusa lava po'o fea o lo'o i ai.

I le faaiuga, o pusa okesene faafomai e sili atu nai lo na o pusa mo se kesi ola ola; o latou o se vaega taua o le tali atu i le lalolagi i faʻalavelave faʻafuaseʻi tau soifua maloloina. O le malosi o alamanuia ma malo e tali lelei atu i luʻitau e mafua mai i le faʻateleina o manaʻoga o le a faʻaauau pea ona laveaʻiina ola ma faʻamalamalamaina le maufetuunaʻi o faiga faʻalesoifua maloloina i le lalolagi atoa.


Taimi meli: Apr-12-2024