Have a question? Give us a call: +86-021-20231756 (9:00AM - 17:00PM, UTC+8)

Manava Fa'aola: Va'ava'a Va'ai Ea i Fa'alavelave Fa'afuase'i

I si'osi'omaga mata'utia, lea e avea ai le ea ma fa'alavelave fa'alavelave, o le eseesega i le va o le ola ma le oti e masani ona fa'alagolago i le avanoa i se siosiomaga manava.Pi'o ea feavea'is, o se maatulimanu o fuafuaga sola ese faʻafuaseʻi, ua faʻamaonia lo latou aoga i lea taimi ma lea taimi. O lenei tusiga o loʻo suʻesuʻeina le tele o faʻataʻitaʻiga o nei masini e le gata o meafaigaluega, ae o laina ola, faʻataʻitaʻiina mai lesona na aʻoaʻoina ma faiga sili ona lelei na aliaʻe.

O le Laveai mai a'u: O se Manava i le Pogisa

I le 2010, na paʻu ai le 33 tagata eli i totonu o le maina a Chile. O lepusa ea feaveais, fuafuaina i le carbon fiber composite technology, na avea ma o latou faʻamoemoe i le pogisa faʻafefe. I luga o le 69 aso aʻo lumanaʻi le latou laveaʻiina, o neifa'aigoas sa taua tele mo le tu'uina atu o le ea mama i le au faili, aemaise lava i le amataga o le taimi na fa'aletonu ai le fa'aogaina o le ea. O lenei faʻalavelave e faʻamaonia ai le taua omalosi, mama mamas e mafai ona faigofie ona feaveaʻi ma faʻaoga i nofoaga faʻatapulaʻaina.

Lesona A'oa'oina: O fa'ata'ita'iga masani ma le masani i masini saogalemu e mafai ona fa'aleleia atili ai le avanoa e ola ai i ia tulaga ogaoga.

Fa'ata'ita'iga Sili: Fa'aofiapusa ea feaveais o se vaega o meafaigaluega masani i galuega eli ma faʻamautinoaina lo latou avanoa i totonu o le maina.

 

矿用

O le Sao i lalo o le sami: Fa'asagaga i Tulaga

O le sola ese o le auvaa mai se va'a a Rusia na goto i le 2005 o loʻo faʻaalia ai se isi faʻaoga taua. Faatasi ai ma le utiuti o le okesene, na faalagolago i ai le auvaapusa ea feaveais ia faia le a'e mata'utia i luga. O le maualuga o le mamafafa'ato'aga alava kaponis fa'atagaina mo se lapo'a lapo'a e mafai ona fa'afoeina e tusa lava pe va'ai va'ai o se va'a.

Lesona A'oa'oina: Le mana'omia mo meafaigaluega e mafai ona tatalia le ogaoga o le mamafa o le eseesega ma siosiomaga faigata e aunoa ma le faʻafefeina o le saogalemu.

Fa'ata'ita'iga Sili: Fa'aa'oa'oina i lalo o le sami i le fa'aogaina opusa ea feaveais mo auala e sola ese ai ma faʻamautinoaina o nei meafaigaluega faʻaola o loʻo tuʻufaʻatasia i suti sola.

Le Afi Maualuga: A'e i le Saogalemu

I le 2017 afi maualuga i Dubai,pusa ea feaveais faafaigofieina le aveeseina saogalemu o tagata nofoia i luga atu o le sone afi. Na fa'aogaina e le au fuimu nei pusa e fesoasoani ai i tagata nonofo i le manava a'o ta'ita'iina i latou i ala savali e tumu i le asu. O le mamanu mama na mafai ai e le au laveai ona ave isi cylinders, faʻalautele a latou taimi faʻaoga i totonu o le fale.

Lesona A'oa'oina: I totonu o le taulaga afi maualuga, o le saoasaoa e mafai ai e tagata ta'ito'atasi ona fa'aauupegaina i mea e manava ai e mafai ona taua tele mo le aloese mai le manavaina o le asu.

Fa'ata'ita'iga Sili: Fa'atulagaina lelei opusa ea feaveais i le tele o nofoaga i totonu o fale maualuluga, faʻatasi ma faʻailoga manino ma aʻoaʻoga masani a tagata nofoia ile latou faʻaogaina.

Fa'asu'a'i Vailaau Fa'ainisinia: Taofi ma le Fa'aeteete

O se faʻalavelave faʻapisinisi i le 2019 na aʻafia ai se vailaʻau mataʻutia o loʻo masaa i totonu o se fale gaosi oloa na manaʻomia le vave alu ese. Tagata faigaluega fa'apipi'iinapusa ea feaveais sa mafai ona alu ese ma le saogalemu mai le nofoaga e aunoa ma le manavaina o asu oona. O le mea na tupu na faʻaalia ai le manaʻomiapusa eas e mafai ona fa'apipi'i vave ma ofuina fa'atasi ma isi mea puipui.

Lesona A'oa'oina: Avanoa vave ipusa ea feaveais e mafai ona puipuia manu'a inhalation a'o masaa vaila'au.

Fa'ata'ita'iga Sili: Fa'atino i taimi uma fa'ata'ita'iga fa'apitoa mo lamatiaga e aofia ai le fa'aogaina opusa ea feaveais ma mea e puipui ai le tagata lava ia (PPE).

Asu o le Asu: Ose Pa i le Mānava

I le taimi o le afi o Kalefonia i le 2018, na faʻaaogaina ai faʻalavelave faʻafuaseʻipusa ea feaveais e fealua'i i totonu o le asu mafiafia a'o fa'afefe le afi ma fa'afaigofie le fa'asao. O pusa na mafai ai ona latou manava i tulaga e le mafai ona ola, faʻaalia ai le manaʻomia o meafaigaluega e mafai ona tuʻuina atu se sapalai faʻalagolago o le ea i le vevela o le taimi.

Lesona A'oa'oina: O le fetuutuuna'i o mea faigaluega fa'afuase'i i ituaiga eseese o tulaga lamatia o le ea, e pei o le asu mai afi, e taua tele mo taumafaiga lelei tali atu.

Fa'ata'ita'iga Sili: Fa'aauupegaina vaega uma e tali atu i fa'alavelave fa'afuase'ipusa ea feaveais o loʻo faʻatulagaina faapitoa mo siosiomaga maualuga-vevela.

Fa'ai'uga: O Le Ola i le Manava

O nei su'esu'ega fa'ata'ita'iga ua fa'amalamalamaina le taua e le mafai ona fa'afitiapusa ea feaveais i le puipuia o soifua i le tele o fa'alavelave fa'afuase'i. Mai le loloto o le lalolagi i le fatu o fale gaosi oloa, o nei masini e maua ai se sapalai taua o le manava manava, faʻaalia le faʻamoemoe ma le ola. O lesona na aʻoaʻoina ma faʻataʻitaʻiga sili ona lelei na faʻaalia mai nei faʻalavelave e faʻamamafa ai le taua o le sauniuni, faʻafouina, ma le sailiga faifai pea o le saogalemu i le mamanu ma le faʻaogaina opusa ea feaveais.


Taimi meli: Feb-21-2024