Have a question? Give us a call: +86-021-20231756 (9:00AM - 17:00PM, UTC+8)

Fa'asa'o i luga o le Green: Compressed Air vs. CO2 i Ta'aloga Fa'afiafia

Mo le toʻatele, o taʻaloga faʻafiafiaga e ofoina atu se solaaga fiafia i le lalolagi o adrenaline ma faʻataʻitaʻiga. Pe o le valivali i totonu o laufanua olaola poʻo le faʻamalosiina o oe lava i vai manino tioata ma se tao, o nei gaioiga e maua ai le avanoa e faʻafesoʻotaʻi ai ma le natura ma luʻitauina i tatou lava. Ae ui i lea, faatasi ai ma le fiafia e sau ai se tiute tau le siosiomaga.

O se tasi o manatu autu i totonu o lenei malo o le filifiliga i le va o le ea faʻapipiʻi ma le CO2 puna eletise, e masani ona faʻaaogaina i le valivali ma le fagota. A'o ofo uma e lua se auala e fiafia ai i nei ta'aloga, e matua'i ese le a'afiaga o le si'osi'omaga. Se'i o tatou maulu loloto ina ia malamalama po o le fea filifiliga e sili atu ona mama i luga o le paneta.

Ea Compressed: Le Filifiliga Mauaina

O le ea oomi, o le toto ola o le ma'ulu ma'ulu ma fa'ailoga vali, o le ea e oomiina i totonu o se tane i le mamafa maualuga. O lenei ea o se punaoa avanoa, e le manaʻomia se faʻaopoopoga poʻo se gaosiga.

Tulaga lelei ole siosiomaga:

-Laiti Tulagavae: O le ea faʻamalosi e faʻaaogaina se punaʻoa faʻanatura, ma tuʻu ai sina aʻafiaga o le siosiomaga aʻo faʻaaogaina.
- Toe fa'aaogaina Tane:tane ea compresseds e matua'i umi ma toe fa'atumu, fa'aitiitia otaota pe a fa'atusatusa i pusa CO2 fa'aoga tasi.
- Fa'amama Usu: E le pei o le CO2, o le ea fa'amalosi e fa'aolaina na'o le ea manava pe a fa'aoga, e leai se sao fa'aleagaina i le si'osi'omaga.

Manatuga:

-Energy Consumption: O le fa'agasologa o le fa'amalosi e mana'omia ai le malosi, e masani lava ona maua mai i le fa'aogaina o le eletise. Ae ui i lea, o le suiga i punaoa faʻafouina e mafai ona faʻaitiitia ai lenei aʻafiaga.

CO2 Malosiaga: Faigofie ma se Tau Carbon

CO2, po'o le carbon dioxide, ose kesi fa'aaoga lautele i alamanuia eseese, e aofia ai le gaosiga o meainu fa'akasa ma puna o le malosi o le paintball/speargun. O nei faiga e fa'aogaina ai pusa CO2 fa'amalosi e fa'aosoina ai masini.

Fa'afaigofie:

-Maua Avanoa: CO2 cartridges e faigofie ona maua ma e masani ona sili atu le taugofie nai lo le toe faʻatumutane ea compresseds.
-Mamafa ma Faʻatasi: O kalama CO2 taʻitoʻatasi e mama ma faʻaitiitia le avanoa pe a faʻatusatusa i tane ea faʻapipiʻi.

Fa'aletonu ole Siosiomaga:

-Fausia Tulagavae: O le gaosiga o CO2 cartridges e manaʻomia ai faiga faʻapisinisi e tuʻu ai se tulagavae carbon.
-Tu'u Pepa Pepa: O kesi CO2 fa'aoga tasi e fa'atupu otaota pe a uma ona fa'aoga ta'itasi, e saofagā i le fa'aputuina o le lau'ele'ele.
-Greenhouse Gas: CO2 o se kasa greenhouse, ma o lona tuʻuina atu i totonu o le siosiomaga e fesoasoani i suiga o le tau.

Faia o le Filifiliga Fa'aSiosiomaga

A'o ofoina mai e le CO2 le fa'aogagofie, e alia'e mai le ea fa'amalosi o le manumalo manino i tulaga o a'afiaga o le si'osi'omaga. O se fa'avasegaga lea o mea taua:

-Fa'atumauina: E fa'aogaina e le ea fa'amalosi se puna'oa maua, ae o le gaosiga o le CO2 e tu'u ai se tulagavae kaponi.
- Pulea o otaota:Toe fa'aaogaina tane ea fa'apipi'is matua fa'aitiitia otaota pe a fa'atusatusa i pusa CO2 lafoa'i.
-Greenhouse Gas Emissions: O le ea faʻamalosi e faʻamalo ai le ea mama, ae o le CO2 e fesoasoani i suiga o le tau.

airsoft2

 

O le Fa'ameamata e Le Faauigaina Ositaulaga Fiafia

Le tala lelei? O le filifilia o le ea fa'amalosi e le fa'apea o le fa'ataulagaina o le fiafia i le vali po'o le fagota. O nisi nei o fautuaga e fa'alelei atili ai le ki:

-Su'e se nofoaga e toe fa'atumu ai: Su'e se nofoaga e toe fa'atumu ai le ea fa'alotoifale lata ane i lau faleoloa mea ta'aloga po'o le faleoloa maulu.
- Teu fa'afaigaluega i totonu o se Tank Tulaga lelei: Atane ea compressed umio le a tumau mo le tele o tausaga, ma avea o se tupe faʻaalu aoga.
-Fa'alauiloa le Fa'aauau: Talanoa i au uo e fiafia i ta'aloga e uiga i fa'amanuiaga tau le si'osi'omaga o le ea fa'amalosi.

小黑瓶邮件用图片

 

E ala i le faia o filifiliga malamalama e uiga i a tatou mea faigaluega, e mafai ona faʻaauau pea ona tatou fiafia i nei gaioiga aʻo faʻaitiitia lo tatou aʻafiaga i le siosiomaga. Manatua, o sina suiga itiiti a tagata auai taʻitasi e mafai ona taʻitaʻia ai se eseesega tele i le taimi umi. O lea la, o le isi taimi e te sauni ai mo lau ta'aloga e sili ona e fiafia i ai, mafaufau e alu i le lanu meamata ma le ea fa'amalosi!

O lenei tusiga, o loʻo faʻatali i totonu ole 800 upu, e suʻesuʻe i le siosiomaga o aʻafiaga o le ea faʻamalosi ma le CO2 i taʻaloga faʻafiafia. O lo'o fa'amamafaina ai le lelei o le ea fa'apipi'i e tusa ai ma lona tulaga la'ititi, tane toe fa'aaogaina, ma fa'amama mama. Aʻo faʻaalia le faʻaogaina o pusa CO2, o loʻo faʻamamafaina e le tusiga ona faʻaletonu e fesoʻotaʻi ma le gaosiga, faʻatupu otaota, ma kesi kasa. Ma le mea mulimuli, e ofoina atu fautuaga aoga mo le suiga i le ea faʻapipiʻi ma faʻamalosia le auai faʻapitoa i nei gaioiga fiafia.


Taimi meli: Apr-17-2024